Afgelopen jaar hebben we uitgebreid ons 55-jarig bestaan gevierd, en daarbij volop stilgestaan bij het verleden, en alle mooie dingen die we in al die jaren gedaan hebben.
Nu is het tijd om vooruit en verder te kijken, en onze mooie vereniging ook de komende jaren voort te laten bestaan!

Wij organiseren met enkel vrijwilligers met heel veel plezier diverse activiteiten in de carnavalstijd, maar ook daarbuiten zoals bijvoorbeeld met Koningsdag, waarbij we proberen rekening te houden met jong & oud.
Om dat ook in de komende jaren te kunnen blijven doen zijn we dringend op zoek naar enthousiaste mensen, die graag met de carnaval een feestje bouwen, maar ook graag aan de organisatie van dat feestje willen meewerken.
Iederen is welkom bij De Blauwkoppen, lidmaatschap van een carnavalsvereninging is niet meer zoals vroeger iets waar je voor gevraagd moet worden, we verwelkomen iedereen!

Waar kun je aan denken als je je wilt inzetten voor het Wijchense carnaval bij de Blauwkoppen?

  • Aanvulling van de senaat of Raad van 11
  • Organiseren van bijvoorbeeld de kinderoptocht op caranvalsmaandag, of de Boerenbruiloft
  • Wagenbouwers voor de carnavalswagen
  • Hulp bij de organisatie van de Koningsmarkt
  • Aanvulling van het Bestuur
  • Aanvulling van de Blauwe Blaozers, zij zitten dringend verlegen om bijvoorbeeld een drummer, een bassist en ook om klein koper.

Wil je meer weten? Neem dan contact op met Wim Emons of H.van.Haare@kpnplanet.nl. Wil je meteen lid worden? Klik dan hier om het formulier in te vullen.

Wij gaan vertrouwelijk om met uw privacy en sturen uw gegevens nooit door aan derden.